15% atlaide ar kodu PAVASARIS15 | Ietaupiet jau tagad →
20% atlaide Flair Rugs paklājiem ar kodu FLAIR20 | Ietaupiet jau tagad →
5 € DāvanaReģistrācijaPieteiktiesGrozsMenu

Recepte: plānās pankūkas ar spinātiem, sēnēm un olu

Ana Maria Davidovic
Ana Maria Davidovic
Bonami Blogger

Vai jums ir palikušas pāri plānās pankūkas no brokastīm? Pagatavojiet gardu, oriģinālu un vienkāršu sāļo pankūku recepti!

4 porcijām būs nepieciešams:

  • 300 g sēņu
  • tējkarote sviesta
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 200 g spinātu
  • sāls, pipari un muskatrieksts
  • 4 pankūkas – varat izmantot iepriekš ceptas vai cept svaigas pankūkas
  • 4 olas
  • Čedaras siers

Pagatavošana:

1. Uzsildiet cepeškrāsni uz 200 grādiem, karsējot no augšas un apakšas. Cepešpannā ieklājiet cepampapīru.
2. Sēnes sagrieziet šķēlītēs un apcepiet sviestā. Kad ūdens ir iztvaikojis, pievienojiet saspiestos ķiplokus un spinātus. Pievienojiet sāli un samaisiet. Kad spināti ir gatavi, pievienojiet piparus un muskatriekstu.
3. Lieciet dārzeņus uz pankūkām, bet ne līdz pašām malām, jo pankūkas no visām četrām pusēm būs jānoliec virzienā uz centru. Papildiniet ar rīvētu sieru un pildījuma vidū izveidojiet caurumiņu, kurā iesist olu.
4. Cepiet pankūkas, līdz olas ir gatavas.

Padoms: tās vislabāk garšo vēl siltas, bet var ēst arī atdzesētas.