Kamēr pannas ir izgatavotas no augstas kvalitātes 18/10 nerūsējošā tērauda ar energoefektīvu iekapsulētu pamatni, kas ļauj pagatavot iecienītākos ēdienus ar mazāku enerģijas patēriņu, alumīnija pannām ir nepielipīga virsma, kas ļauj gatavot ēdienu ar minimālu tauku daudzumu.
Detalizēts komplekta saturs:
- Augsts katls ar stikla vāku (diametrs 14 cm, tilpums 900 l),
- augsts katls ar stikla vāku (diametrs 24 cm, tilpums 5,5 l),
- zems katls ar stikla vāku (diametrs 18 cm, tilpums 1,8 l),
- katls ar uzgali (diametrs 16 cm, tilpums 1,2 l),
- piena katls (diametrs 14 cm, tilpums 1,6 l),
- trauks (diametrs 20 cm, tilpums 2,5 l),
- 3 trauki (diametrs 20/24/28 cm, tilpums 800 ml/1,2 l/1,8 l),
- lāpstiņ, karote, kauss un spageti karote,
- 2 karstumizturīgi paliktņi.
Pareizi lietojot un uzturot, tas kalpos ilgu laiku. Tāpēc mēs esam aprakstījuši, kā to darīt.
- Pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudiet trauku un plīts apakšējo daļu, vai uz tiem nav netīrumu un nelīdzenumu. Vispirms notīriet jaunos traukus ar karstu ūdeni un parastu trauku mazgāšanas līdzekli.
- Gatavojot ēdienu, izmantojiet tikai karstumizturīgus plastmasas vai koka virtuves piederumus.
- Kopšanas ziņā šo materiālu var viegli tīrīt ar sūkli vai mazgāšanas birsti un jebkuru parastu mazgāšanas līdzekli. Ja netīrumi ir noturīgāki, mēs iesakām tos kādu laiku pamērcēt. Tīrīšanai neizmantojiet asus priekšmetus. Pēc tam kaļķakmeni var noņemt ar etiķi. Traukus var mazgāt arī trauku mazgājamajā mašīnā. Tas ir iespējams, taču tas zināmā mērā ietekmēs nelīpošās īpašības.
Stikla vāki ir karstumizturīgi tikai līdz 180 °C, bet plastmasas daļas – tikai līdz 150 °C. Tos nedrīkst izmantot cepeškrāsnī. Produkts nav piemērots fritēšanai.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka nepiemēroti tauki un eļļas sadeg pārāk augstā temperatūrā un uz traukiem paliek melni nosēdumi, kurus ir grūti noņemt un kuri negatīvi ietekmē nelīpošās virsmas īpašības. Sviests un margarīns satur ūdeni, sāli un piena olbaltumvielas, tāpēc tie ātri uzliesmo.