Mungo diedzēšanas trauks ir īpaši izstrādāts vieglai sēklu, riekstu vai pākšaugu diedzēšanai. Tas ir sadalīts trīs atsevišķos līmeņos, kas ļauj vienlaicīgi diedzēt līdz pat 3 dažādām sēklām.
Piezīme: tā lietošana ir ļoti vienkārša. Vispirms izkaisiet sēklas uz bļodas virsmas un aplaistiet tās ar glāzi ūdens apmēram divas reizes dienā. Pēc tam pagaidiet 2 līdz 3 dienas. Ja atstāsiet sēklas dīgt ilgāk, pēc 5 dienām tās kļūs par maziem zaļiem augiem. Ūdens pārpalikums uzkrāsies apakšējā rezervuārā, kuru noteikti regulāri jāiztukšo.
Kas ir piemērots diedzēšanai?
Diedzēt var gandrīz visu. Daži no populārākajiem dārzeņiem ir brokoļi, redīsi, sarkanie kāposti, rukola, bietes, burkāni vai Ķīnas kāposti. Populāri ir arī pākšaugi (lēcas, zirņi, aunazirņi) vai graudaugi (mieži, auzas, prosa, rīsi). Neizmantojiet mērcētas sēklas, kas paredzētas tradicionālajai audzēšanai, diedzēšanai piemērotākas ir bioloģiskās sēklas.